Anmälan och kostnad

Du kan delta i utbildningen på olika sätt. Ett sätt är att gå utbildningen med alla moduler under sex heldagar fördelade på en period av cirka tre månader. Du kan också gå enskilda moduler på fastställda datum eller skräddarsy ett eget upplägg. 

Kursen planeras till hösten 2019 under september till  november. Hör gärna av dig om du vill skapa enskilda lösningar för din organisation.

Även via länk
I år kommer vi att köra vissa av delarna via länk - både för att spara tid och kraft för resor och för att spara på miljön.  

Hela utbildningen eller enskilda moduler
Vi rekommenderar att du går hela utbildningen, främst för möjligheten till lärande mellan kurskamraterna. Men du kan också gå enskilda moduler. 

Skräddarsy för din organisation
Du kan alltså skapa ett skräddarsytt utbildningsprogram just för din organisation. Vi skapar tillsammans ett upplägg som passar just dig, gällande antal moduler, tid, plats och pris. 

Kursplats och tid
Kursplats hösten 2019 är troligen Göteborg (lokal inte klar). Det kan också bli annan plats beroende på var intresserade deltagare kommer ifrån. Kurstid är vanligtvis kl 10-ca 17.00. 

Datum och moduler hösten 2019
Nedan visas alla moduler. Läs mer om modulerna här.


1) Varför utvärdera? Om konceptet lärande utvärdering 
2) Utvärderingsmodeller och verktyg 
3) Metod
4) Utvärderingsplan och utvärderingstrappan
5) Lärande utvärdering för strategisk påverkan

Kostnad för hela utbildningen 
Kostnaden för hela utbildningen för två föreläsare med sex heldagar och fem moduler är 19 500 kr plus moms, där det ingår kostnader för lokal och fika samt insatser mellan utbildningsdagarna. Det ingår även det intyg (kompetensbevis) för OCN-poäng du får som bevis för ditt lärande. I kostnaden ingår också det arbete med kvalitetssäkring av lärandet som sker genom Nordiskt valideringsforum. Kostnader för litteratur tillkommer.


Här anmäler du 
Anmälan sker till Roger Orwén på: roger@orwenkonsulting.se

Helst anmälan 14 dagar före kursstart, om det blir en kurs kan du också anmäla senare. Men anmäl gärna så fort du kan! Vid anmälan erhåller du ett svarsbrev för bekräftelse och mer detaljer om kursen. När modulerna är igång kan du även hoppa på med kort varsel.  

Kontakta mig gärna för eventuella frågor.Välkommen! 


Roger Orwén på roger@orwenkonsulting.se eller
072-701 63 84"Vi rekommenderar att du går hela utbildningen, men du kan också gå enskilda moduler".