På denna sida kan du läsa om schamansk healing, meditation och trumma i höör och workshops med trumma och ceremoni

 

schamansk healing  

Sedan 2015 erbjuder jag Schamansk healing - kanske är det något för dig? 

Schamansk healing kan ge långtgående effekter och lösa upp djupa blockeringar som annars kan vara svåra att komma åt. Teknikerna är en form av energimedicin där jag arbetar i kroppens energifält som omger (och genomsyrar) den fysiska kroppen, samtidigt som klienten befinner sig i djup avslappning.

I huvudsak leder metoderna till att energikroppen renas från "tung energi". Denna tunga energi är ofta blockeringar. När dessa löses upp ger de ett friare flöde av livsenergi och kan bidra till ett helande av både kropp och själ. Blockeringar kan vara känslor från olika former av händelser som under lång funnits i kroppens energisystem och tar kraft. Det kan vara händelser i både detta liv och i tidigare inkarnationer.  

Jag arbetar även med soul retrieval - en teknik använd av schamaner sedan urminnes tider för att läka själsliga sår och som innebär att jag söker efter orsaker djupare in i klientens medvetande. 

Jag tar också hjälp av stenar och frågar andliga guider om personliga råd.

Hur brukar klienter uppleva sessionen? En vanlig erfarenhet är att klienten känner sig lättare i kroppen och i hjärtat, har fått mer insikter kring nya vägval i livet och om saker som har hållit hen tillbaka (se t ex citat i kolumnen till höger). 

Healingteknikerna har sitt ursprung i Inka-traditionen, en mångtusenårig tradition av energimedicin från Peru. Här kan du läsa mer om traditionen. 

Min utbildning
Jag har lärt mig dessa uråldriga tekniker av Mona Lundström under en ettårig utbildning - som också innefattade medicinhjulet - och jag har nu haft runt 80-90 sessioner med klienter sedan 2015, en del återkommande.  Mona har i sin tur utbildats av Alberto Villoldo vid The Four Winds och Light Body School. 

Jag mediterar också regelbundet sedan runt 17 år, har under ca tio år varit praktiserande Buddist i Triratna och åker sedan ca fyra år tillbaka på retreater med och inspireras av den danske läraren Jan Esmann. Jag  har besökt och gjort ceremonier i Peru och samtalar regelbundet (via Skype) med en Peru-schaman i Cusco från Qero-traditionen.

Kostnad, plats och tid? 
Sessionen tar ca 1,5-2 h och kan göras per telefon eller Skype/Zoom, det kan också utföras på Gaiacenter i Höör där jag bor eller annan avtalad plats. Det brukar kosta 800 kr för normalinkomst, 500 kr för lägre inkomst och 200 kr för arbetslösa,  sjukskrivna eller på annat sätt låg inkomst.  Men nu i Coronatider kan vi komma överens om lämplig summa beroende på situation.  

Jag finns på roger@orwenkonsulting.se eller 072-701 63 84.

Välkommen att ta kontakt - hoppas vi ses!  

 

meditation och trumma i höör

Efter att det nya Gaiacentret i Höör, pga en olycklig brand i deras lokaler, har upphört blir det nu en nystart i Ekeliden vid Tjurasjö i Höör istället. Detta erbjuds under hösten 2021:

-MEDITATION OCH VISDOM - KURS UNDER ÅTTA VECKOR (start i oktober 2021)
-CEREMONI OCH TRUMRESA

MEDITATION OCH KURS UNDER ÅTTA VECKOR
Vi träffas varannan lördag under åtta veckor och lär oss nya tekniker som vi sedan övar mellan träffarna. Kursen hämtar inspiration från egen praktik under ca 17 år och böckerna "Jag kan ha fel" av skogsmunken Björn Natthiko Lindblad och "Sann meditation" av Adyashanti. Kursen startar i oktober 2021.

Meditationen riktar sig både till den som är ny och vill lära sig meditera och till den som är erfaren och som kanske vill ha ny inspiration eller en grupp likasinnade att meditera tillsammans med.

Det lärs ut fyra meditationer från den buddhistiska traditionen. Det handlar om stillhetsmeditationer för att nå mer lugn och harmoni men också insikt - att komma djupare in i förståelsen och upplevelsen av vår sanna natur.

Vid varje kurstillfälle kommer en meditationsteknik att läras ut och vi diskuterar valda delar från de fantastiska böckerna av Natthiko och Adyashanti och annan buddhistisk visdom. Exempelvis om tankar och hur vi skapar dem, medvetandets natur och sätt att förhålla sig till verkligheten. Sedan tränar vi på en meditationsteknik till nästa gång vi träffas.

Kolla gärna in Facebook för löpande och aktuell information om ceremonier och kurs i meditation. 

CEREMONI OCH TRUMRESA
På lördagar under hösten 2021 kommer det att erbjudas tre tillfällen med ceremoni och trumresa.

Ceremonierna kommer att ha olika fokus och görs för att erbjuda en vacker och fin stund tillsammans, ge läkning, kärlek och kraft till oss själva, varandra och för Moder jord.

Vi avslutar ceremonin med en trumresa för att förstärka vår intention och lära oss mer och vi kommer att få hjälp av universums magiska krafter.
 

Hur upplevdes healingsessionen ...?

Malin Rosén, 43 år

"Roger har en fantastisk förmåga att förmedla healing och hans behandlingar har varit en viktig del i mitt läkande. Behandlingarna är kraftfulla och har en djupgående effekt, både i ögonblicket och på längre sikt. Efteråt upplever jag alltid en befriande lätthet i sinnet och lugn i kroppen.

Jag har återkommit till Roger regelbundet sedan 2015 och har alltid blivit väl omhändertagen. Han är trygg, empatisk och inkännande, vilket gör att det är lätt att prata om det jag behöver hjälp med. Rogers stora visdom, erfarenhet och etiska ansvarstagande, blandat med hans trygghet, humor och okonstlade uppenbarelse gör mig både trygg och bekväm som hans klient.

Jag har stort förtroende för Roger och hur han förvaltar sina gåvor – jag rekommenderar honom varmt!" 


Camilla Andersson, 51 år

"Roger guidade mig tydligt, ödmjukt och lugnt in i sessionen per telefon. Han inger trygghet och jag känner stor tillit till hans kunskap och erfarenhet. Hans humor gör healingen lätt att ta till sig. Under distanshealingen upplevde jag stark värme i ryggraden och hur kroppen slappnade av. Kände mig lättare och gladare efteråt.

Sessionen har gett mig stöd i min personliga utveckling och nya vinklar på min barndom och tidigare liv. Går fortfarande tillbaka och läser det han skrev efter sessionen. Det ger mig fortfarande kraft och stöd.

Rekommenderas varmt!"

Workshops med trumma och ceremoni

Jag erbjuder också workshops med trumresa och ceremoni för både läkning, insikt och mer energi (se mer under rubriken Meditation och trumma i Höör). Upplägget anpassas efter tid och grupp men brukar bestå av meditation, samtal om intention för dagen och ceremoni - där vi tillsammans klargör vad vi önskar av både dagen och framtiden. Därefter gör vi en gemensam trumresa och avslutar sedan dagen tillsammans. 

Ofta är det runt 14.00 till 18.00. Jag har genomfört dessa workshops under ca två-tre år i Malmö, Växjö och återkommande i Halmstad. Under hösten 2021 planeras tre tillfällen i Höör. 

Hör gärna av dig om du är intresserad och vill bolla ett upplägg hos dig :)