Anmälan och kostnad

Du kan delta i utbildningen på olika sätt. Ett sätt är att gå utbildningen med alla moduler under sex heldagar fördelade på en period av cirka tre månader. Du kan också gå enskilda moduler på fastställda datum eller skräddarsy ett eget upplägg. 

Kursen kan bokas in löpande vid behov och startar när det finns tillräckligt många deltagare. Hör gärna av dig om du vill skapa enskilda lösningar för din organisation.

Även digitalt - spara tid och miljö
Hösten 2024, såsom hösten 2021 och hösten 2022, planeras utbildningen att genomföras digitalt - både för att spara in tid och kraft för resor och för att spara på miljön. Detta innebär att kostnaden för utbildningen har reducerats.  


Hela utbildningen eller enskilda moduler
Vi rekommenderar att du går hela utbildningen, främst för möjligheten till lärande mellan kurskamraterna. Men du kan också gå enskilda moduler. 

Skräddarsy för din organisation
Du kan alltså skapa ett skräddarsytt utbildningsprogram just för din organisation. Vi skapar tillsammans ett upplägg som passar just dig, gällande antal moduler, tid, plats och pris. 

Kursplats och tid
Hösten 2024 genomförs kursen digitalt.  Kurstid är vanligtvis kl 9-ca 16.00. Datumen planeras till perioden september-november, inledande förslag till datum presenteras längre fram. Vid behov kan datumen gemensamt ändras av deltagarna.  

Datum och moduler hösten 2024
Nedan visas alla moduler. Läs mer om modulerna här.

Preliminära datum kommer längre fram. 

1) Varför utvärdera? Om konceptet lärande utvärdering  
2) Utvärderingsmodeller och verktyg 
3) Metod 
4) Utvärderingsplan och utvärderingstrappan  
5) Lärande utvärdering för strategisk påverkan 

Kostnad för hela utbildningen 
Kostnaden för hela den digitala utbildningen med sex heldagar och fem moduler är 20 000 kr plus moms. I kostnaden ingår det intyg (kompetensbevis, certifieringen) för OCN-poäng du får som bevis för ditt lärande. Det ingår också det arbete med kvalitetssäkring av lärandet som sker genom Nordiskt valideringsforum och utbildarnas bedömning av arbetsuppgifter. Kostnader för litteratur tillkommer.


Här anmäler du 
Anmälan sker till Roger Orwén på: roger@orwenkonsulting.se

Senaste anmälan för kursen till hösten 2024 kommer längre fram, men anmäl gärna så snart du kan för att säkerställa plats (och för mig att veta att vi blir en tillräckligt stor grupp). 

Du kan också anmäla när som då utbildningen kan startas vid behov och med tillräckligt många intresserade. 

Vid anmälan erhåller du ett svarsbrev för bekräftelse och mer detaljer om kursen. När modulerna är igång kan även andra hoppa på med kort varsel.  

Kontakta mig gärna för eventuella frågor.Välkommen! 


Roger Orwén på roger@orwenkonsulting.se eller
072-701 63 84"Vi rekommenderar att du går hela utbildningen, men du kan också gå enskilda moduler".